Tambah Selera Makan Anak Sampai Minta Lagi Nasi!

Assalamualaikum wbt

Mungkin ramai ibu-ibu yang masih pening kepala dengan kerenah anak yang tak mahu makan apa pun. Untung anak kita nak minum susu, kalau susu pun tak mahu lagi parah dibuatnya.

Oleh itu ramai ibu-ibu bersusah payah berusaha mencari pelbagai alternatif untuk si anak, janji dapat tambah selera makan si anak dah cukup.

tambah selera makan

Geram! Nak bagi makan sampai kene paksa

Bagaimanakah Cara Tambah Selera Makan Anak?

Pengalaman saya yang mengalamai masalah yang sama, anak tak nak makan. Selera anak saya hanya pada ikan, suka sangat dengan ikan. Tetapi ikut mood, ada masa dia makan dan ada masa tak nak makan.

Tetapi saya bersyukur Alhamdulillah, sejak akhir-akhir ini saya perasan selera anak saya bertambah-tambah dari sebelum ini.

Saya pasti ini mesti penangan hebat Meal Shakes. Sebab ramai ibu-ibu yang report, sejak anak masing-masing ambil Meal Shakes selera anak-anak bertambah. Adakah Meal Shakes dapat tambah selera makan anak kita? Ya, memang terbukti.. 🙂

Setiap orang tindak balas berbeza-beza. Untuk permulaan tin pertama, anak saya tak nampak ketaranya. Tin kedua pun sama juga, mungkin sebab saya beri Meal Shakes tidak konsisten. Tetapi apabila masuk tin ketiga dan beri secara konsisten barulah nampak hasilnya.

Nutrisi Untuk Anak Sihat Dan Cergas

Nutrisi Untuk Anak Sihat Dan Cergas

 

 

Meal Shakes

Untuk pengetahuan ibu-ibu, Meal Shakes dan Omega Guard sangat membantu untuk lawan radang yang akan menyebabkan asthma dari dalam tubuh.

Setiap hari bancuh susu bolehlah campur dengan Meal Shakes. Syukur sangat sekarang anak saya dah nampak makin tambah selera makan, sampai minta nasi lagi.

Badannya tak ada nampak gemuk, nampak maintain saja. Kalau naik pun bahagian pipi yang makin montel. Asalkan anak aktif, sihat, cerdik Alhamdulillah.

Untuk lebih banyak info tentang kebaikan dan kelebihan Meal Shakes, anda hanya klik sini.

 

Testimoni Tambah Selera Makan Anak

 

tambah selera makan_1

Anak anda pun boleh macam ini juga, seronokkan? 🙂

 

 

Tambah Selera Makan Anak? Saya Nak!

Harga bagi 1 tin Meal Shakes hanya RM113.75, dan penggunaanya bertahan sehingga 2 bulan. Ia memang sangat jimat. Ibu-ibu tak usah tunggu lagi, dapat sekarang.

Anda juga boleh dapatkan dengan harga lebih ahli dengan berdaftar ahli hanya RM65 seumur hidup. 

 

 

 

Ayu_Rahayu – 013 205 0607 (SMS/WhatsApp)

FB fanpage: Vitamin4u

Email: ayusabrina@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge