Kebaikan Nutriferon Shaklee Untuk Tingkatkan Sistem Imunisasi Tubuh Anda

Nutriferon Shaklee

Nutriferon Shaklee

Nutriferon Shaklee

Bila bercakap tentang Nutriferon Shaklee, mesti kita terus ingat Nutriferon ini sangat bagus bila demam, selsema, batuk, untuk resdung kan? Tetapi sebenarnya ada BANYAK LAGI faedah Nutriferon ini.

Faedah utama:

  • Ia menguatkan sistem imunisasi pada tubuh badan dalam masa 3 hari – ia adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. Kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu untuk merangsang dan meningkatkan keseluruhan sistem imunisasi pada tubuh badan dengan menghubungi pembunuh semulajadi dalam badan untuk tindakan. T-sel, B-sel, dan macrophage.
  • Nutriferon Shaklee melawan kanser dan tumor – interferon semulajadi mengandungi polisakarida aktif yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin untuk melawan tumor dan sel-sel kanser. Ia juga boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi.
  • Nutriferon Shaklee melindungi terhadap influenza – ia mengimbangi reponses imun alahan alam sekitar dan pencemaran udara, berkesan melindungi kemudaratan oleh pelbagai virus, mikrob, yang termasuk demam, selsema, alahan, keradangan dan influenza.
  • Nutriferon Shaklee meringankan tekanan dan kelesuan – ia amat membantu mengatasi kelesuan yang disebabkan oleh kebimbangan, tekanan, keletihan, dan gaya hidup aktif.
  • Nutriferon Shaklee melambatkan kelewatan penuaan – formula unik Nutriferon merangsang pengeluaran macrophage dalam usaha untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman pesat. Oleh itu, sel-sel menjadi lebih sihat.
  • Nutriferon Shaklee mengurangkan jangkitan pesakit Hepatitis B & C – keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus boleh mengurangkan jangkitan dan mengurangkan sebarang ketidakselesaan, misalnya, kembung, mual, dan lain-lain muntah pesakit Hepatitis B dan C.
  • Nutriferon Shaklee meningkatkan menopaus – Membantu masalah yang timbul kerana menopaus seperti darah tinggi, kolestrol tinggi, peredaran darah dan pelbagai masalah lain.
  • Nutriferon Shaklee membantu masalah PMS – Terbukti secara klinikal untuk meningkatkan gejala-gejala yang disebabkan oleh ketidakseimbangan endokrin sistem iaitu menstrual cramps, sakit-sakit belakang, tender breasts, jerawat, keresahan, masalah tidak dapat tidur dan mood swing.

 

**Anda ada sebarang pertanyaan?

Jika anda ingin bertanya boleh menghubungi kami di ayusabrina@gmail.com atau SMS/WhatsApp ke 013 205 0607 (Ayu) untuk mengetahui lebih lanjut. Anda juga boleh like FB kami di Vitamin4u untuk mengetahui bermacam-macam tips kesihatan, kecantikan, penyusuan yang terkini dan pelbagai lagi. Jom! like kami dan PM kami disana pun boleh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge