Daftar Ahli Shaklee

Anda Ingin Menjadi Pengedar Shaklee Yang Berjaya?

Jika YA, Pilihan Anda Memang Tepat! Daftar Ahli Shaklee sekarang.

Selamat datang kepada yang ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee, kami sangat mengalu-alukan pada yang ingin mendaftar ahli Shaklee. Banyak kelebihan-kelebihan yang anda akan perolehi jika mendaftar sebagai ahli Shaklee. Diantaranya:

 • Anda akan dapat membeli semua produk Shaklee dengan harga yang lebih rendah, iaitu potongan sehingga 21%.
 • Anda akan berjaya memperoleh pendapatan 3/4/5 angka adalah kepakaran didalam group kami!! TERBUKTI..

Mari jana pendapatan anda bersama Shaklee sekarang..!!!!

 

Apakah Peluang Atau Tawaran Yang Shaklee Berikan Jika Anda Daftar Ahli Shaklee?

tawaran shaklee

tawaran shaklee

Program Ganjaran Tunai

Anda akan berpeluang atau layak menerima bonus ganjaran tunai daripada Shaklee jika pembelian anda melebihi 150uv hanya setiap bulan. Hanya dengan daftar ahli Shaklee anda boleh menerima bonus!!

Program Kereta
Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.
Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum. Hanya daftar ahli Shaklee anda juga layak untuk perolehi program kereta pilihan anda!!
Program Konvensyen/ Insentif
Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun. Jom!! Daftar ahli Shaklee sekarang!! 🙂
Apakah kelebihan daftar ahli Shaklee dengan saya?
Anda akan mendapat bimbingan intensif yang disediakan secara ONLINE di Facebook, group EXCLUSIVE hanya pengedar sah yang berdaftar bersama kami sahaja yang layak menyertai dan mendapatkan RAHSIA GEMPAR KEJAYAAN  kami yang tidak terdapat di mana pun..
Bagaimana untuk daftar ahli Shaklee? 

Daftarkan keahlian Shaklee anda bersama saya hanya dengan harga RM75 atau dengan hanya keahlian percuma melalui pembelian produk Shaklee 200points (lebih kurang RM650 untuk semenanjung dan RM850 untuk Sabah/Sarawak). Dan sekaligus anda boleh menikmati pelbagai ganjaran menarik.

1. Daftar ahli Shaklee untuk pengambilan diri sendiri, Tips:

 • Anda beli produk, kumpul points dan akan menerima cashback.
 • Anda beli produk kongsi dengan rakan-rakan dan ahli keluarga.
 • Anda beli produk untuk membantu orang lain kelihatan cantik malah perolehi kesihatan yang maksimum. Pasti orang itu akan amat berpuas hati. Amat mudah.

2. Jana pendapatan hanya dari rumah:

 • Mendapat bimbingan dan sokongan yang berterusan.
 • Terdapat tutorial dan coaching secara online
 • Membuat kelas-kelas yang boleh diuruskan dirumah anda sendiri
 • Berpeluang untuk mempelajari ilmu-ilmu bisnes internet, pemasaran FB, teknik-teknik perniagaan internet terkini, dan banyak lagi.

 

daftar ahli shaklee, cara mudah daftar shaklee

 

Soalan Lazim yang sering kali kami ditanya..?

Yuran keahlian Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk yuran keahlian sebanyak RM75 seumur hidup ataupun membuat pembelian melebihi 200points (dalam linkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma.

 

Tak perlu maintain point dalam shaklee?

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tidak perlu kekalkan points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu.

 

Tak wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu kekalkan point atau ada pembelian setiap bulan.

 

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya (915071) sekiranya anda berhasrat untuk bersama-sama dengan kami didalam bisnes Shaklee sendiri – online or offline.

 

Bagaimana sekiranya saya berminat hendak menjadi ahli Shaklee untuk bisnes, tetapi saya tidak tahu/tiada asas dalam bisnes?

Jika anda membuat keputusan untuk berbisnes bersama kami, anda tidak perlu risau kerana kami ada menyediakan group coaching khas, secara dalam talian sahaja. Tidak perlu tinggalkan pasangan atau anak-anak. Kami sendiri akan memberikan bimbingan dengan percuma.

 

Kalau nak mulakan bisnes Shaklee ini, perlu modal atau buat pinjaman ke?

Ini keistimewaan menjadi keluarga Shaklee. Tidak perlu modal yang besar atau pun membuat pinjaman semata-mata mahu memulakan perniagaan. Ya, memang betul tiada modal yang diperlukan. MODAL ANDA HANYALAH SEMANGAT DAN KEINGINAN YANG KUAT UNTUK BERJAYA.

 

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?

 • Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri. Dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk tunai tanpa perlu ada downline.
 • Jika berminat untu berbisnes, ada kelas tertutup disediakan oleh Masters di dalam kumpulan kami (Group Online Shaklee).
 • Shaklee menawarkan 3C iaitu 3C iaitu Cash (wang tunai), Car (bonus kereta) dan Convention (local dan international – Umrah bagi Muslim).

 

Pilihan ditangan anda dan lakukan pilihan yang tepat. Sertai kami sekarang! Jadi bagi yang berminat boleh sms/whatsapp saya di no 013 205 0607/Ayu atau email ayusabrina@gmail.com atau layari FB saya Rahayu Abd Ghapal untuk ingin mengetahui keterangan lebih lanjut..  🙂

 

Daftar ahli Shaklee

Daftar ahli Shaklee, Sangat Mudah

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge