Testimoni Kurus Dengan Produk Asas Untuk Langsing Cara Sihat

Testimoni Kurus Dengan Set Slimming Shaklee

Assalamualaikum wbt..

Selalu orang merungut, kenapa makan produk ini tapi tak kuruskurus pun. Tak turun-turun pun. Mungkin, apa yang saya akan ceritakan tentang testimoni kurus dari ramai pengguna set ini dapat membantu proses penurunan berat badan anda.

Perlu diingatkan bahawa vitamin dan mineral ini diperlukan oleh tumbuh dalam kuantiti yang sedikit sahaja. Namun, kehadirannya amat bermakna. Kalau tak ada atau tak cukup, tubuh kita boleh ‘malfunction’.

Mari kita lihat apa kata mereka yang sudah pun mengambil Set Slimming Shaklee. Testimoni kurus yang telah saya sediakan adalah seperti dibawah ini.. :)

 

 Testimonia Kurus 1: Dari Pn Nad

Bukan setakat berat badan sahaja turun, susu badan juga meriah.. :)

Testimoni kurus_1

Testimoni kurus_1

Testimonia Kurus 2: Perkongsian Dari Pn Salmeza Salih

 

Mea nak share 1 kisah.

masa preggy kedua2 anak berat memg naik dr 49kg -> 58kg. Sepanjang preggy tension sangat. Bila tengok cermin rasa rendah diri sgt x sangka badan leh kembang semangkuk.

Lepas pantang anak kedua nekad nak kurus dan ada cutting bdn sikit. Start dlm pantang dah try makan lecithin. Alhamdulillah memang dia x efek baby. Habis pantang berat turun 8kg. Syukur. Mula timbul keyakinan.

Selalu cakap sendiri, aku mesti dpt balik berat bdn cam dulu. Sebab bila slim, saya ada keyakinan diri.

Dan sekarang terbukti. Rasa sihat n segar Walau bergelut dgn kerja, bisnes, anak2 dan rumahtangga. Saya happy.

Kurus untuk sihat!

gambar baju biru masa anak 1st 5 bulan

———————————————
Aku yang dulu bukanlah yang sekarang

 

Testimoni kurus_2

Testimoni kurus_2 : Beliau ini ambil lecithin + set pantang iaitu ESP, zinc, herb lax, vit c

 

 

Testimonia Kurus 2: Perkongsian Dari Pn Julia

Berjaya kurus atau tidak? Mari kita lihat perbualan mereka..

 

Soalan : Consume set ape? Blh share cara makan? Kurus & cantik!

Jawapan Pn Julia : Sy mkn set kurus dan menyusu Saya ambik alfalfa lecithin dan esp

Soalan : Cara pemakanan macam mana lak kak? Saya pun sekarang tgh ambil set ni

Jawapan Pn Julia : Ooo kak ikut cr yg dia bg la tu alfalfa tu kak mkn 6-7biji sehari Lecithin tu 6biji sehari lepas sblm sejam makan sy akn ambik esp mix oat Dan yg paling penting air kena banyk minun sebab air tu nanti dpt nembantu kita dlm proses kurus tu Dan satu lg kalau boleh kurangkn makan atau minum yg brgula

Soalan : Cmne kak..cara mkn..alfafa slps mkn 7 biji skali ke or cmne? Lechitin sblm mkn ye…

Jawapan Pn Julia : kak ambil alafafa 8biji sehari dan lechitin 6biji sehari seblm mkn tp mmg air kena banyk minum dan jangan tinggil sebiji pon

Soalan : Trun bpa kg ni sis?

Jawapan Pn Julia : Dlm masa 5hari tu kak timbang dr 69 dah turun 65 dua minggu ni belom.timbang lg …tggu en.hubby nk beli penimbang letak kt rumah heee

 

Testimoni kurus_3

Testimoni kurus_3 : Pn Julia ambil ESP + Lecithin + Alfalfa

 

Banyak lagi nak dikongsikan. Nanti saya kongsikan lagi..

 

Cara Order Set Slimming Seperti Testimoni Kurus Diatas

Kebanyakkan dari mereka yang ingin kurus akan mengambil ESP, Lecithin, Alfalfa. Harga bagi set ini hanya RM256.25 dan set ini jimat sehingga 1 hingga 2 bulan lamanya.

Tetapi lagi istimewa anda boleh mendapat diskaun 15% hingga 20% hanya dengan berdaftar ahli. Sangat jimat!!

 

Dapatkannya dengan hubungi saya di 013 205 0607 (SMS/WhatsApp)

 

Fast Action, Fast Result!

 

 

 

Ayu_Rahayu – 013 205 0607 (SMS/WhatsApp)

FB fanpage: Vitamin4u

Email: ayusabrina@gmail.com

 

 

 

 

2 thoughts on “Testimoni Kurus Dengan Produk Asas Untuk Langsing Cara Sihat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge