Testimoni Ini Untuk Anda Yang Ingin Hamil – GLA Complex

Assalamualaikum wbt

 

Baru-baru ini pengguna Shaklee digemparkan dengan cerita seorang cikgu mengalami “Bengkak Rahim” selepas mengambil salah satu product Shaklee iaitu GLA Complex selama 2 bulan. Adalah sesuatu yang amat mengejutkan kepada semua pengguna Shaklee yang sudah bertahun lama mengamalkannya. Kalau tak silap saya ada yang sudah ambil 10 tahun lamanya.

 

Rahim Bengkak, Cyst Dan Fibroid

Atasi Cyst Dan Fibroid Dengan GLA Complex

 

GLA Complex mampu mengawal hormon jadi mungkin kalau kita ada cyst ia boleh mengecut atau jadi healing crisis. Cyst juga boleh jadi lebih teruk tetapi GLA penyebab kepada cyst terjadi mungkin tidak betul. Mungkin kita sudah sekian lama ada cyst dalam rahim, kemudian ambil GLA jadi simptom dia akan keluar. Cyst atau Fibroid tidak boleh terjadi dalam masa yang singkat 1 atau 2 bulan, ia makan masa bertahun.

 

Fungsi GLA Complex Secara Basic

  • Kandungan – Borage oil mengandungi GLA (omega 6) yang lebih tinggi dari EPO iaitu sebanyak 25% berbanding GLA dalam EPO biasa-biasa iaitu sebanyak 10%
  • Sudah lama tidak haid, GLA boleh atasinya. Ia akan regular-kan period
  • Boleh menghilangkan jeragat dan jerawat
  • Hilangkan senggugut dan tingkatkan kesuburan wanita
  • Yang nak hamil, GLA memang sangat membantu
  • GLA Complex lebih power dari EPO, kandungan GLA lebih 2 kali ganda
  • Untuk Allergy kulit, psoriasis, eczema
  • Boleh turunkan berat badan
  • Kulit wajah jadi cantik dan lebih sekata – kulit glowing
  • Boleh mengecilkan saiz fibroid
  • Haid akan teratur
  • Hubungan suami isteri lebih erat

 

Anda mungkin juga meminati entry yang berkaitan dengan GLA Complex

 

 

 

Testimoni 1: Senggugut berkurang selepas ambil GLA Complex

Dengan izin seorang pelanggan yang sudi kongsikan kisahnya selepas mengambil GLA Complex. Hasilnya memang memberangsangkan. Beliau ini sudah hampir 10 tahun masih belum dikurniakan cahaya mata. Kita doakan semoga beliau mendapat cahaya mata dengan mengambil GLA. Kerana GLA Complex boleh mengembalikan hormon yang tidak sihat kepada hormon yang sihat dan lebih subur. Dan jangan dilupa..kesihatan En Suami pun perlu dipantau.. :)

 

Testimoni GLA Complex Shaklee

Testimoni GLA Complex Shaklee

 

Pengguna GLA Complex

Inilah tuan punya badan yang ambil GLA Complex – TQ kerana izinkan share gambar

 

 

Testimoni 2: Gembira Hamil Dengan Ambil GLA Complex

Ada yang ingat nak regular-kan haid, sekali tup tup…mengandungi pula, rezeki.. :)

 

Hamil Dengan GLA Complex

Hamil Dengan GLA Complex

 

 

 

 

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya.. :)

Setiap Pembelian Mendapat Konsultasi PERCUMA!

 

Ayu_Rahayu – 013 205 0607 (SMS/WhatsApp)

FB fanpage: Vitamin4u

Email: ayusabrina@gmail.com

 

Pengalaman Mudah Hamil Dengan GLA Complex Shaklee

 

Pengalaman Mudah Hamil Dengan GLA Complex Shaklee

Assalamualaikum saya ucapkan pada semua pembaca Vitamin4uall.com semoga anda semua di bawah lindungan-Nya. Kali ini saya suka nak kongsikan kepada anda semua yang sudah berkahwin tetapi masih belum mempunyai cahaya mata. Mungkin sudah bertahun menunggu, sesungguhnya rezeki itu milik-Nya. Kita berusaha dan Tuhan jua lah yang menentukan, ada hikmah disebaliknya. Jadi topik yang saya nak kongsikan kali ini ialah PENGALAMAN MUDAH HAMIL DENGAN GLA COMPLEX SHAKLEE.. :)

 

Apakah Kelebihan GLA Complex Shaklee Pada Yang Ingin Hamil

  • GLA Complex Shaklee adalah asid lemak Omega-6. Diperlukan oleh tubuh kita, tetapi tidak dapat dihasilkan oleh tubuh kita. Asid lemak Omega-6 sangat penting untuk fungsi otak, pertumbuhan normal, mengurangkan inflamasi, mengawal metabolisma dan memelihara sistem reproduktif.
  • Borage oil mengandungi GLA (omega 6) yang lebih tinggi dari EPO iaitu sebanyak 25% berbanding GLA dalam EPO iaitu sebanyak 10%.
  • Dapat disimpulkan bahawa GLA Complex Shaklee bukan saja penting untuk wanita, tetapi juga lelaki dan kanak-kanak yang sedang membesar.
  • GLA Complex Shaklee memelihara sistem reproduktif, wanita lepas bersalin pun digalakkan ambik GLA Complex Shaklee untuk seimbangkan hormon. In sha Allah kesuburan pun meningkat.
  • Bagus di amalkan untuk ibu baru lepas bersalin. Untuk betulkan hormon dan lancarkn pengeluaran darah kotor kita tu.
  • Selain menstabilkan hormon, ia juga perbaiki peredaran haid.
  • Untuk hilangkan senggugut dan tingkatkan kesuburan.
  • Dalam EPO ada GLA, ramai wanita ambil EPO sebab inginkan GLA.

 

 

Testimoni Hamil Dengan GLA Complex Shaklee

 

 

Testimoni Hamil Dengan GLA Complex #1

Testimoni Hamil Dengan GLA Complex

 

 

Testimoni Hamil Dengan GLA Complex #3

Testimoni Hamil Dengan GLA Complex

 

 

Testimoni Hamil Dengan GLA Complex #4

Testimoni Hamil Dengan GLA Complex

 

 

 Testimoni Hamil Dengan GLA Complex #5

Testimoni Hamil Dengan GLA Complex

 

 

 

Manfaat Utama GLA Complex Shaklee

  • Herba tradisi yang dipercayai – Borage adalah herba kegemaran orang Barat. Ianya merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina.
  • Mengawal selia estrogen dan testosteron – GLA membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormone lelaki dan wanita, memperbaiki simptom PMS seperti kesakitan, mood swing, retensi air dan sakit payudara.
  • Melambatkan menopaus – memperbaiki keadaan menopaus seperti hot flashes, insomnia, ketidak hadaman, depresi. Pengambilan jangka panjang akan melabatikan penuaan, mengetatkan uterus, memberi tone kepada uterus untuk kulit lebih muda.
  • Memperbaiki prostatomegaly – GLA memperbaiki masalah prostat lelaki dan masalah kerap kencing.
  • Menentang kanser – GLA adalah anti-oksidan yang meningkatkan sistem imun tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser.
  • Memperbaiki inflamasi kulit – Ianya mengurangkan inflamasi kulit, eczema, alergi, kegatalan, kulit kering, memperbaiki bintik penuaan, tinea, kurap. Ianya juga meringkan sakit dan bengkak yang terjadi dari rheumastisma, artritis.
  • Menghalang komplikasi diabetes – Merendahkan gula darah, berkesan untuk diabetes semasa hamil dan usia tua. Meringakan kebas dan kesakitan disebabkan oleh gula darah yang tinggi.
  • Pelangsingan dan menghalang tambah berat badan – merendahkan kolesterol LDL, menghalang penambahan berat badan dengan berkesan, memberi tone pada kulit dan otot untuk wanita secara berperingkat untuk mencapai bentuk badan cantik, menghalang penambahan berat badan. Ambil semasa perut kosong untuk mengelak keasidan hiper.
  • Menghalang tekanan darah tinggi – Menghalang pembekuan darah, merangsang peredaran darah, pengembangan salur darah, memperbaiki tekana darah tinggi, mengelak maslah jantung seperti arteriosklerosi dan myocardial infarction.
  • Memperbaiki tekstur rambut – memperbaiki rambut kering dan keadaan rambut gugur.
  • Hiperaktif dan autisma (ADD/ADHD) –  dibukti secara klinikal bahawa GLA minyak ikan memperbaiki keadaan kanak-kanak berautisma, sukar memberi tumpuan untuk belajar dan hiperaktid.

 

 

GLA Complex Shaklee

GLA Complex Shaklee

 

 

Untuk konsultasi dan pertanyaan, boleh hubungi saya.. :)

Ayu_Rahayu – 013 205 0607 (SMS/WhatsApp)

FB fanpage: Vitamin4u

Email: ayusabrina@gmail.com