Bila Sakit Makan Panadol, Andakah Orangnya?

Assalamualaikum wbt

 

Maaf! Ini bukan untuk anda yang tidak mahu sihat! Teruskan membaca jika anda sanggup invest wang demi kesihatan diri dan keluarga..

Semua orang inginkan kesihatan yang baik, kalau sakit mesti pergi hospital atau klinik untuk dapatkan ubat. Atau kalau demam mesti jalan penyelesaiannya makan PANADOL, sebab makan panadol adalah cara paling cepat dan pantas. Ada yang berkesan selepas makan panadol tetapi ada juga tidak. Kandungan di dalam panadol ada kita tahu dan kaji? Ada yang tahu dan ada yang tak tahu..tidak mengapa.

 

makan panadol

Makan panadol? – Tidak lagi

 

 

Bukan ini yang saya nak  kongsikan, tetapi apa yang menyebabkan anda memilih sesuatu produk itu. Adakah kerana keberkesanan-nyakah? Kerana pilnya yang cantik dan comelkah? Kerana murahkah? Kerana produk itu glamour-kah? Atau macam-macam lagi..

 

 

Faktor Mengapa Shaklee Sebagai Produk Kesihatan – Bukan Makan Panadol

 

  • Keberkesanannya dan kandungan bahan yang disahkan semulajadi. Sebab vitamin sememangnya tubuh kita perlukan pun setiap hari
  • Ramai yang perlukan vitamin apabila mula sedar akan kepentingan mengamalkan suplemen. Kalau tidak tahu kepentingan amalkan suplemen pun mungkin anda hanya fokus pada produk yang bebas dari bahan kimia. Kalau bebas bahan kimia sudah tentu ia selamat..orang ramai mesti pilih yang selamat
  • Bila kita tahu pentingnya amalkan suplemen setiap hari mestilah ada rasa nak jadi ahli kerana boleh dapat dengan harga murah untuk setiap kali pembelian kerana lebih untung
  • Ada orang yang ambil sesuatu produk kesihatan kerana ada masalah kesihatan. Yang lebih BIJAK sikit, terlebih dulu buat kajian antara produk-produk lain juga. Lepas itu bila sudah dikaji rupanya produk Shaklee produk yang sudah lama di pasaran. Siap dengan sijil halal, lulus kkm serta banyak research dilakukan.
  • Ada yang minat nak ambil produk suplemen kerana branding, famous, berkesan, selamat, berkualiti dan semulajadi tiada bahan kimia. Betul ke? Sudah tentukan..
  • Mula-mula ambil suplemen untuk sihat diri sendiri. Kemudian rekemen pada mak ayah pula, lepas tu adik beradik dan terus merebak ke sedara mara. Dah tentu kita rasa suka bila tengok orang lain semua sentiasa nampak sihat saja
  • Yang betul-betul jadi ahli pun sebab inginkan harga murah. Potongannya 15%-20% untuk setiap produk. Berbaloi-baloi..

 

Shaklee produk

Shaklee Produk – Selamat Berkesan Semulajadi

 

AWAS!! Makan Panadol? Katakan tidak!

 

 

 

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya.. :)

Setiap Pembelian Mendapat Konsultasi PERCUMA!

 

Ayu_Rahayu – 013 205 0607 (SMS/WhatsApp)

FB fanpage: Vitamin4u

Email: ayusabrina@gmail.com

 

Daftar Ahli Shaklee Dan Faedahnya

Daftar Ahli Shaklee Dan Faedahnya

Saya ingin sekali lagi menceritakan kepada anda tentang banyaknya kelebihan ahli Shaklee yang pasti buat anda rasa best. Anda mungkin dah makan Shaklee, Alhamdulillah..adakah anda sangat berpuas hati dengan hasil yang anda dapat? Mungkin juga anda berminat untuk teruskan makan Shaklee dan berminat nak buat belian sekali lagi dengan harga ahli yang jauh lebih murah daripada harga retail?

ATAU..

Mungkin juga anda berminat untuk kongsikan kebaikan produk Shaklee dengan kawan-kawan dan dalam masa yang sama dapat menjana pendapatan sampingan yang lumayan? Jadi anda jangan buang masa dan terus daftarkan diri sebagai ahli Shaklee.

 

Apakah Kelebihan Daftar Ahli Shaklee?

  •  Kita boleh membeli produk Shaklee dengan HARGA AHLI SHAKLEE.
  • BONUS TUNAI –  Jika kita rajin berkongsi produk dengan keluarga dan kawan-kawan, ini  boleh melayakkan kita untuk mengumpul points tertentu. Dan seterusnya boleh melayakkan kita untuk memperoleh Bonus Tunai. Ini adalah langkah pertama untuk kita menapak lebih jauh dalam bisnes Shaklee.
  • BONUS KERETA – Jika kita memenuhi syarat yang telah ditetapkan Shaklee, kita layak memperolehi Bonus kereta pula.
  • INSENTIF PERCUTIAN – Jika memenuhi syarat, kita berpeluang untuk merasai percutian VVIP di dalam dan luar Negara, yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee (tiket penerbangan, hotel, makan, minum dan lain-lain lagi). Untuk Trip Antarabangsa pula, pengedar Shaklee Muslim boleh memilih untuk mengerjakan Umrah.
  • Kita diberi peluang untuk menjana pendapatan sampingan, atau sepenuh masa TANPA HAD!

 

Kelebihan Daftar Shaklee

Kelebihan Daftar Shaklee :)

 

 

Saya suka nak kongsikan sekali lagi tentang berapakah harga daftar ahli Shaklee ni? Sebab ramai yang bertanya pada saya.

 

Bagaimana Cara Nak Daftar Ahli Shaklee?

Mudah saja sebenarnya untuk daftar jadi ahli ni. Ada dua cara dan anda boleh pilih ikut kesesuaian dan bajet anda. Cara pertama adalah dengan bayaran RM65 untuk daftar jadi ahli Shaklee.

RM65 murah saja kan? Ya, ini adalah cara yang pertama untuk menjadi ahli Shaklee dengan membuat bayaran yuran pendaftaran keahlian seumur hidup ya..Dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut di pos kepada anda. Maksimum pendaftaran ialah RM75.

Cara kedua pula adalah dengan mendaftar keahlian secara PERCUMA. Syaratnya dengan membuat pembelian sebanyak Rm630 (200uv point) ATAU..

Anda juga boleh mendapat keahlian secara PERCUMA dengan pembelian 2 botol Vivix. ATAU..

Anda boleh mendapat keahlian secara PERCUMA dengan pembelian 3 kotak Collagen Powder.

 

Jimat Daftar Ahli Shaklee

Jimat Daftar Ahli Shaklee

 

 

Apakah Keistimewaan Menjadi Ahli Shaklee Bersama Kami?

  • Bimbingan mengenai produk dan cara pemakanan yang betul akan diberikan.
  • Bagi yang ingin berniaga, anda akan dimasukkan ke group rahsia kami. Dalam group kami anda akan mendapat akses kepada pelbagai teknik pemasaran blog dan facebook. Bimbingan akan diberikan secara berterusan.
  • Jadi pilihlah kumpulan yang tepat untuk menjamin kejayaan anda dalam bisnes ini.
Borang Untuk Daftar Jadi Ahli Shaklee

Borang Untuk Daftar Jadi Ahli Shaklee

Dulu kalau nak daftar ahli Shaklee guna borang, tapi sekarang tak pakai dah borang-borang. Sekarang ni dah advance sikit..nak daftar ahli Shaklee ONLINE saja dan SUBMIT. Mudah, cepat dan tuntas.. :)

 

 

Daftar Ahli Shaklee Bersama Saya

Daftar Ahli Shaklee – Saya Bantu Anda

 

 

.

Untuk pertanyaan anda boleh hubungi saya:

Ayu_Rahayu

Sms/WhatsApp: 013 205 0607

FB fanpage: Vitamin4u

Email: ayusabrina@gmail.com

 

Kelebihan Ahli Shaklee Dan Daftar Menjadi Ahli Shaklee

 

Kelebihan Ahli Shaklee Dan Daftar Menjadi Ahli Shaklee

 

Bila dah ramai yang bertanya pada saya tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee, jadi saya pun nak kongsilah pada semua sekali ya. Biar ramai orang akan tahu sebenarnya untuk menjadi ahli Shaklee atau memulakan perniagaan dengan Shaklee ini mudah sahaja.

 

 

Daftar Ahli Shaklee

Daftar Ahli Shaklee – Saya Bantu Uruskan Untuk Anda :)

 

FAQ tentang menjadi ahli Shaklee:

 

Bagaimana ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee/pengedar Shaklee?

Mudah sahaja. Anda hanya perlu mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670) untuk mendapat keahlian secara PERCUMA.

Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 915071 sebagai sponsor.

 

Berapa yuran pendaftaran keahlian Shaklee?

Yuran pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya.

 

Perlu maintain point ke untuk kekal keahlian?

Sekiranya anda cuma ambil produk untuk kegunaan sendiri atau makan sendiri, anda tidak perlu maintain points pun, cuma melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tetapi kalau hanya untuk makan sendiri atau kongsi dengan saudara-mara, anda tidak perlu risau fikir nak maintain-maintain points atau nak fikir buat pembelian paling minimum.

 

Wajib ke buat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tidak wajib pun buat pembelian setiap bulan dan keahlian anda akan kekal seumur hidup.

 

Apa yang diperlukan sekiranya saya ingin daftar ahli Shaklee sendiri di branch?

Anda hanya perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Anda boleh hubungi saya, pengedar sah Shaklee dengan nombor ID 915071 sekiranya anda berhasrat atau berminat untuk bersama-sama dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee.

 

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?

Anda akan dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Dengan menjadi ahli di bawah saya (915071), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

Saya mengucapkan Selamat datang kepada ahli-ahli Shaklee yang baru sahaja mendaftar di bawah naungan dan bimbingan VITAMIN4U. Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, anda boleh terus SMS/Whatsapp saya di no 013 205 0607 untuk maklumat lanjut.

 

Sebenarnya, nak menjadi ahli Shaklee tak adalah susah mana pun. Anda hanya perlu daftar dan gunakan produknya serta kumpul points. Bila anda dapat points, points boleh ditukar kepada cash.

 

 

Ahli Shaklee_1

Ahli Shaklee_1

Ahli Shaklee_2

Ahli Shaklee_2

Ahli Shaklee_3

Ahli Shaklee_3

 

 

Ayu_Rahayu

Sms/WhatsApp: 013 205 0607

FB fanpage: Vitamin4u

Email: ayusabrina@gmail.com