Set Penyusuan Shaklee Boleh Tambahkan Susu Badan

Makin popular Set Penyusuan Shaklee sekarang ini, dah masuk ke dalam list MUST HAVE ITEM bagi ibu-ibu yang baru melahirkan dan mahu menyusukan anak. Pelbagai Set Penyusuan Shaklee yang ditawarkan, semuanya bergantung pada poket-poket ibu sendiri. Bukan sahaja ‘breast’ penuh dengan susu hingga memancut-mancut, malahan susu akan menjadi lebih pekat kerana penuh dengan khasiat dan vitamin. Lagi yang menariknya tentang set yang POPULAR ini ibu sendiri menjadi lebih sihat dan bertenaga. Tiada masalah sakit badan untuk bangun berkali-kali menyusukan anak, mengepam di tempat kerja juga melaksanakan tanggungjawab sebagai ibu dan isteri.

Alhamdulillah, dengan Set Penyusuan Shaklee kerja menyusukan anak, mengepam susu dan membuat kerja rumah menjadi ‘SENANG’. Dalam diam-diam makin ramai ibu yang telah percaya akan kehebatan Set Penyusuan Shaklee ini. Takkan tengok aje ibu-ibu lain berjaya menyusukan anak, kita sendiri pun mestilah mahu menyusukan anak kan, jika boleh hingga usia 2 tahun.
Jangan risau, usah runsing, Set Penyusuan Shaklee tidak lah mahal sangat sehingga pokai duit bulanan. Memperkenalkan Set Penyusuan Shaklee Paling Super Bajet, gabungan Energizing Soy Protein(ESP) dan juga Alfafa mampu membuat ibu senyum sentiasa. Macam mana tak senyum meleret, bila susu yang biasa 3oz menjadi 5oz hingga 8oz sekali pam dan ada yang lebih dari 8oz. Juga ibu menjadi lebih bertenaga.
set penyusuan shaklee

set penyusuan shaklee

Set Penyusuan Shaklee Super Bajet Yang Dicadangkan

Sebenarnya ESP dan Alfalfa bukan sahaja dapat memudahkan ibu terus menyusukan anak walaupun bekerja. Ianya lebih dari itu, jom tengok kelebihan masing-masing:

Kelebihan ESP:
  1. Kulit semakin cantik, gebu, halus dan berseri
  2. Parut di muka jadi pudar
  3. Tenaga berpanjangan dari pagi ke malam
  4. Kurang letih
  5. Memberi rasa kenyang yang agak lama, sesuai bagi ibu yang nak menghilang berat badan
  6. Sistem perlindungan badan semakin bagus
  7. Mengawal paras kolestrol
  8. Menyokong kesihatan jantung dan prostat
  9. Penyerapan vitamin lain lebih baik dengan ESP
  10. Mengurangkan alergik
Kelebihan Alfalfa:
  1. Sistem penghadaman lebih baik
  2. Mengawal kolestrol dalam darah
  3. Membuang toksik dalam badan
  4. Mengurangkan masalah gastrik
  5. Membantu merawat keputihan
  6. Mengelakkan bau badan (tak payah beli deodorant)
  7. Mengurangkan asthma
  8. Memberi kesan ‘Kacip Fatimah’
  9. Meningkatkan kesuburan
  10. Juga, hubungan suami isteri menjadi lebih SUPER DUPER POWER!
Mesti hati tertawan kan? Tidak perlu fikir banyak lagi, inilah Set Penyusuan Shaklee Paling HOT. Dapatkan harga yang super bajet dengan kebaikan yang bermacam-macam.  JOM dapatkan segera.. :)

**\(^_^)/**

—————————————————————————–

Dapatkan produk set Shaklee ini dari saya,
SMS/WhatsApp: 013 205 0607 – AyuSabrina
FB: Rahayu Abd Ghapal
Kedai Shaklee saya: vitamin4u
email: ayusabrina@gmail.com

—————————————————————————–

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge