Set Kurus Shaklee Sangat Berkesan Untuk Turunkan Berat Badan

Set Kurus Shaklee Sangat Berkesan Untuk Turunkan Berat Badan

Banyak sekali produk yang berada di pasaran menyukarkan anda untuk membuat pilihan yang tepat. Disini ingin saya perkenalkan Set Kurus Shaklee pasti dapat membantu anda menurunkan masalah berat badan dengan selamat. Sudah semestinya anda ingin produk yang mempunyai kelulusan KKM untuk memastikan keselamatannya. Adalah amat penting satu-satu produk itu mempunyai sijil halal untuk anda menggunakannya dengan yakin tanpa ragu-ragu atau was-was.

Set Kurus Shaklee Tiada Tandingan

Untuk pengetahuan anda produk set kurus ini sudah berpuluh-puluh tahun berada di pasaran. Sebab itu jika anda mencari dan melihat akan terdapat begitu banyak sekali testimoni produk Shaklee yang memaparkan kesan positif dalam menyelesaikan masalah sama seperti anda.

Kepada anda semua, kita tidak perlu menyeksa diri jika ada cara yang membolehkan tubuh badan menjadi lebih langsing semulajadi. Mengapa perlu seksa diri? Adakah anda pernah mencuba diet yang secara ekstrem untuk cuba menjadi kurus? Tetapi malangnya anda berasa ketar dan sangat lemah kerana tidak makan sepanjang hari.

Sudah semestinya anda ingin memiliki tubuh badan yang langsing, itu adalah menjadi idaman setiap orang. Dengan bentuk badan yang langsing membolehkan anda bebas mencuba apa sahaja pakaian yang cantik-cantik dan beraneka corak serta warna-warni. Bukan setakat itu sahaja, malah self confident dalam diri anda juga pasti meningkat. Saya pasti, terasa sakitnya hati bila dengar ada orang asyik mengata anda di belakang.

 

set kurus shaklee

Dari besar menjadi kecil, jom kurus

 

Kebaikan atau Kelebihan Set Kurus Shaklee

  • Membantu dalam mengatasi masalah berat badan berlebihan
  • Membekalkan protein agar kekal aktif untuk melakukan aktiviti seharian untuk mereka yang berdiet
  • Membina otot badan agar kulit tidak menggeleber selepas badan menjadi langsing
  • Memecah dan membakar lemak
  • Menyingkirkan toksin yang menghalang badan dari menyerap nutrien dari makanan yang diambil
  • Anda akan berasa kenyang yang menyebabkan anda tidak makan secara banyak
  • Mengurangkan paras kolesterol dalam badan yang menjadi punca kepada serangan jantung
  • Membuang kolesterol di dalam badan yang berlebihan

 

 

set kurus shaklee

Set Kurus Shaklee

 

Di dalam set kurus Shaklee ini secara asasnya bertindak dalam 3 cara untuk menurunkan berat badan. Iaitu:

 

Detox – Alfalfa atau Herb Lax

Merangsang proses pencernaan agar menyingkirkan toksin yang terkumpul dalam badan. Melegakan sembelit kerana herb lax juga merupakan pelembut najis.Tidak sesuai untuk ibu yang menyusukan anak untuk mengelakkan bayi dari cirit birit.

 

Membakar – Lecithin atau Omega Guard

Menyingkirkan lemak dari makanan yang kita ambil dengan memecah dan menyingkirkan lemak tersebut.Membersihkan salur darah dari lemak dan kolestrol yang melekat di saluran darah.

 

Membina – Cinch Shake Mix atau ESP Protein 

Mengelakkan kulit dari menggeleber dan membekalkan protein dalam badan. Membina otot supaya bentuk badan anda menjadi cantik dan menawan

 

Tips Untuk Langsing

Pastikan anda konsisten dalam mendapatkan bentuk badan yang langsing. Selain itu anda juga disarankan mengambil air minuman dalam kuantiti yang banyak iaitu 3 liter sepanjang hari. Air ini bertindak sebagai pelincir semulajadi dalam badan kita. Kekurangan air boleh menyebabkan tubuh anda mengalami dehidrasi yang tidak bagus untuk kesihatan diri anda. Ini amat penting..selamat mencuba.

 

Dapatkan produk set Shaklee ini dari saya,
SMS/WhatsApp: 013 205 0607 – Ayu
FB: Rahayu Abd Ghapal
email: ayusabrina@gmail.com

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge