Rahsia Anuar Zain Kelihatan Muda

Assalamualikum wbt

Anuar Zain penyanyi berusia 40-an yang berwajah tampan, sudah tentu ramai peminatnya. Ramai juga yang tertanya-tanya bagaimana Anuar Zain menjaga kulit wajahnya sentiasa kelihatan muda walaupun usianya sudah mencecah 40-an.

Anuar Zain kekal muda, kelihatan muda

Anuar Zain kekal muda, kelihatan muda

Beliau bukan sahaja kelihatan muda tetapi juga seorang yang soft spoken, sangat menjaga keperibadian dan tugur kata. Budi bahasa yang tinggi itu membuatkan beliau disukai ramai.

Anuar Zain Kelihatan Muda Dengan Suplemen

Selain itu, Anuar Zain juga seorang yang sangat kaya dengan senyuman dan itu adalah salah satu cara semulajadi untuk kekal awet muda. Beliau seorang yang sangat bertuah kerana tiada masalah kulit muka seperti jerawat, jeragat atau sebagainya. Anuar Zain memang seorang yan menjaga kebersihan kulit mukanya termasuk mengambil suplemen seperti suntikan Vitamin C, Kolagen, Sel Stem.

Mengamalkan suplemen penting untuk menjaga kesihatan kulit yang berpanjangan, terutama sekali apabila usia yang makin meningkat. Anuar Zain bertuah kerana tiada masalah kulit, katanya mungkin mengikut mak dan ayahnya. Kedutan di wajah Anuar Zain tidak nampak ketara walaupun usia 40-an kerana rawatan yang dilakukan adalah secara berjadual.

Rahsia Anuar Zain kelihatan muda

Rahsia Anuar Zain kelihatan muda

“Bagaimanapun, saya juga buat rawatan wajah bagi memastikan kulit sentiasa sihat. Paling penting, buat suntikan vitamin C dan kolagen untuk kesihatan badan. Terbaru, saya mencuba suntikan sel stem. Semua rawatan ini saya buat secara berjadual. Memang pada peringkat awal kena buat secara kerap, tetapi selepas itu tidak perlu. Hanya buat apabila perlu.”

Ingin Kelihatan Muda Dengan Cara Selamat Dan Berkesan

Mungkin mahal mencecah ribuan ringgit untuk membuat rawatan suntikan kolagen atau Vitamin C. Atau mungkin ada yang tidak berani untuk cucuk muka dengan jarum. Tetapi anda masih boleh menjaga kesihatan tanpa suntikan dengan cara yang paling murah, selamat, berkesan dan semulajadi. Kalau anda ingin tahu klik saja artikel ini. Artis ke atau bukan artis ke sesiapa pun boleh jaga kesihatan muka dan sentiasa kelihatan muda. Anuar Zain terbaik!!

 

 

Ayu_Rahayu – 013 205 0607 (SMS/WhatsApp)

FB fanpage: Vitamin4u

Email: ayusabrina@gmail.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge