Promosi Bulan May Memang Gila, Untunglah Siapa Dapat!

Assalamualaikum

 

Bulan May 2015 yang super ohsem ni, Shaklee telah buat promosi bulan may gila-gila. Gila pun tak macam ni. Sebab bulan ini ada offer yang memang rugi kalau anda-anda diluar sana lepaskan peluang ini, sangat beruntunglah siapa yang dapat peluang macam gini.

 

Promosi Bulan May Sangat Menguntungkan

 

  • Sempena tahun 2015 adalah tahun yang ke-100 Vita-Lea iaitu Multivitamin yang pertama dicipta didunia, jadi Shaklee dengan rasa gembira nak beri 1 botol Vita-Lea yang bernilai RM88.75 mengandungi 120biji secara PERCUMA kepada anda semua!! :)

 

  • 1 botol PERCUMA Vita-Lea ini untuk sesiapa sahaja yang bakal berdaftar sebagai ahli sahaja, pada yang sudah pun menjadi ahli tidak layak. Dan yang paling best, promosi ini akan berlangsung dari MAY 2015 hinggalah OKTOBER 2015. Dalam tengah sibuk GST, masih ada company yang nak beri PERCUMA untuk produk yang berkualiti.. :)

 

Promosi Bulan May

Bertuah Sungguh!!

Promosi Bulan May

Promosi Bulan May 2015

 

  • Bukan itu saja promosi bulan may tapi ada lagi..Promosi produk Buy 6 Free 1 bagi bulan May ini adalah Omega Guard dan juga Phytocol-ST

 

Promosi Bulan May_3

Promosi Hebat Beli 6 botol percuma 1

 

  • Ada lagi promosi best! Kalau beli 2 produk yang sama mungkin sebab nak sharing dengan kawan ke atau sedara mara ke, anda akan dapat promosi beli 2 botol potongan harga sebanyak 5%.

 

Promosi Bulan May_4

Promosi Beli 2 boto dapat potongan 5%

 

 

  • Selain dari itu, promosi seterusnya ialah Vitelea for kids. Ia dibuat khas untuk kanak-kanak yang berperisa anggur, memang rasa sangat sedap untuk anak-anak. Vitalea for kids ini sebagai multivitamin anak-anak untuk mendapatkan nutrisi yang lengkap dalam tubuh mereka, mungkin ada anak-anak yang dah pandai memilih makanan kan? Tak suka makan sayur contohnya. Jadi, dengan Vitalea for kids ini boleh lengkapkan nutrisi mereka.. :)

 

Promosi Bulan May_5

Vitalea for kids

 

Banyak sangat promosi best-best untuk promosi bulan may ni. Bertuah sungguh untuk anda diluar sana. Dalam sibuk kita dengan GST, tapi Shaklee masih nak offer macam-macam promosi kan? Promosi yang berbaloi dan menjimat. Yang paling penting pilih lah produk yang BERKESAN dan BERKUALITI.. :)

 

Hubungi saya segera untuk pertanyaan dan pembelian sebelum terlambat! :)

 

 

Ayu_Rahayu

SMS / WhastApp : 013 205 0607

FB : Vitamin4u

Shaklee ID : 915071

 

 

Daftar Ahli

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge