Lelaki Aktif Sukan Lumpuh Satu Badan Kerana Malas Amalkan Vitamin?

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada semua para pembaca, semoga sihat hendaknya..

 

Hari ini ingin saya kongsikan tentang topik “Suami Malas Nak Telan Vitamin?”

  • Berapa kali anda paksa suami masing-masing telan vitamin?
  • Nak kena sediakan vitamin-vitamin tu baru suami nak telan?
  • Malas nak telan banyak-banyak, jadi para suami minum VIVIX aje?
  • Takmo makan apa-apa vitamin selagi tak sakit? atau
  • Balik ceramah tentang pentingnya jaga kesihatan, baru terkial-terkial cari vitamin?

 

Lumpuh satu badan

Lumpuh satu badan – pergerakan amat terbatas

 

Saya ada kawan (lelaki) yang kalau nak beli vitamin tu habis tengok satu-satu content dan mineral pada botol brand mana yang paling banyak “isi”. Kalau dia pernah belajar nutritionist, memang sudah pasti dia pilih Shaklee, kan? Continue reading

Atasi Sakit Sendi Dengan Cara Paling Berkesan

Assalamualaikum wbt

 

Semalam petang saya dihubungi oleh seorang kakak yang berusia 50-an yang mengalami sakit sendi dibahagian lutut katanya. Beliau menceritakan hasratnya kepada saya untuk mencuba Set Sendi Shaklee kerana mengalami sakit lutut teramat sangat. Lagi-lagi jika turun naik tangga memang sakit-sakit. Beliau masih berkerja dan pejabatnya tingkat berapa, saya tak sempat nak bertanya.

Tetapi kakak ini bijak! Sebab sebelum nak memulakan ambil suplemen, kakak ini nak buat detox dulu. Iaitu untuk cuci usus dan buang segala bahan toksin dalam badan. Jadi kakak ini ambil Set Detox Shaklee dan Set Sendi Shaklee.

Sakit sendi biasanya terjadi kepada warga tua termasuklah ayah saya sendiri yang pernah ambil Set Sakit Sendi Shaklee. Hasilnya memang puas hati kerana sakit sendi dibahagian lutut dah kembali sihat, macam magik. Syukur Alhamdulillah..

 

SET SENDI

Set Sendi Shaklee Untuk Sakit Sendi – Kombinasi Hebat

 

 

Kombinasi 3 suplemen yang hebat ini untuk memelihara sendi yang kuat, fleksibel dan bebas bergerak. Ia adalah set lengkap terdiri daripada:

  • Advanced Joint Health Tablet (AJHT) 
  • Omega Guard
  • OsteMatrix

 

 

Keistimewaan Set Sakit Sendi Shaklee

  • Sentiasa Selamat – 100% berasaskan sayur-sayuran dan tiada perasaa tiruan, pemanis atau bahan pengawet
  • Sentiasa Berkesan – Meningkatkan keselesaan sendi dalam masa 5 hari. 100% bebas Chondroitin
  • Sentiasa Mesra Alam – Botol yang dikitar semula. Pembungkusan bebas dari BPA

 

 

Kelebihan Set Sakit Sendi Shaklee

  • Mengurangkan ketidak selesaan sendi – Asid Boswellia paling berkesan
  • Anti radang yang semulajadi
  • Menghalang bahan kimia daripada menyerang yang menjadi punca ketidak selesaan sendi
  • Membekalkan pelincir kepada blok utama tulang rawan
  • Bahan yang digunakan di dalam kandungan AJHT ialah Estrak Boswellia, Estrak Jagung, Zinc, Kuprum, Mangan dan Vitamin C
  • Omega Guard mengurang kolesterol dalam darah dan memastikan tulang rawan sihat serta kurangkan radang sendi

 

 

Atasi Sakit Sendi

Atasi Sakit Sendi Dengan 3 Cara

 

 

Harga Set Sakit Sendi Shaklee

Harga runcit bagi setiap produk ialah:
  • Omegaguard RM136
  • Ostematrix RM61
  • Advance Joint Health Tablet AJHT RM124

 

Anda boleh dapatkan Set Sakit Sendi Shaklee ini dengan harga yang lebih murah dari harga diatas dengan menjadi ahli. Daftar ahli hanya RM65 sahaja sekali seumur hidup. Lebih berbaloi dan jimat kerana harga selepas menjadi ahli mendapat potongan diskaun 15% hingga 20%, lebih untung.

 

Jika anda berminat untuk dapatkan produk ini disertakan sekali dengan Konsultasi PERCUMA, anda boleh hubungi saya seperti nombor yang tertera dibawah.

 

 

 

Untuk sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya.. :) Konsultasi PERCUMA!

Ayu_Rahayu – 013 205 0607 (SMS/WhatsApp)

FB fanpage: Vitamin4u

Email: ayusabrina@gmail.com