Daftar Ahli Shaklee Dan Faedahnya

Daftar Ahli Shaklee Dan Faedahnya

Saya ingin sekali lagi menceritakan kepada anda tentang banyaknya kelebihan ahli Shaklee yang pasti buat anda rasa best. Anda mungkin dah makan Shaklee, Alhamdulillah..adakah anda sangat berpuas hati dengan hasil yang anda dapat? Mungkin juga anda berminat untuk teruskan makan Shaklee dan berminat nak buat belian sekali lagi dengan harga ahli yang jauh lebih murah daripada harga retail?

ATAU..

Mungkin juga anda berminat untuk kongsikan kebaikan produk Shaklee dengan kawan-kawan dan dalam masa yang sama dapat menjana pendapatan sampingan yang lumayan? Jadi anda jangan buang masa dan terus daftarkan diri sebagai ahli Shaklee.

 

Apakah Kelebihan Daftar Ahli Shaklee?

  •  Kita boleh membeli produk Shaklee dengan HARGA AHLI SHAKLEE.
  • BONUS TUNAI –  Jika kita rajin berkongsi produk dengan keluarga dan kawan-kawan, ini  boleh melayakkan kita untuk mengumpul points tertentu. Dan seterusnya boleh melayakkan kita untuk memperoleh Bonus Tunai. Ini adalah langkah pertama untuk kita menapak lebih jauh dalam bisnes Shaklee.
  • BONUS KERETA – Jika kita memenuhi syarat yang telah ditetapkan Shaklee, kita layak memperolehi Bonus kereta pula.
  • INSENTIF PERCUTIAN – Jika memenuhi syarat, kita berpeluang untuk merasai percutian VVIP di dalam dan luar Negara, yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee (tiket penerbangan, hotel, makan, minum dan lain-lain lagi). Untuk Trip Antarabangsa pula, pengedar Shaklee Muslim boleh memilih untuk mengerjakan Umrah.
  • Kita diberi peluang untuk menjana pendapatan sampingan, atau sepenuh masa TANPA HAD!

 

Kelebihan Daftar Shaklee

Kelebihan Daftar Shaklee :)

 

 

Saya suka nak kongsikan sekali lagi tentang berapakah harga daftar ahli Shaklee ni? Sebab ramai yang bertanya pada saya.

 

Bagaimana Cara Nak Daftar Ahli Shaklee?

Mudah saja sebenarnya untuk daftar jadi ahli ni. Ada dua cara dan anda boleh pilih ikut kesesuaian dan bajet anda. Cara pertama adalah dengan bayaran RM65 untuk daftar jadi ahli Shaklee.

RM65 murah saja kan? Ya, ini adalah cara yang pertama untuk menjadi ahli Shaklee dengan membuat bayaran yuran pendaftaran keahlian seumur hidup ya..Dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut di pos kepada anda. Maksimum pendaftaran ialah RM75.

Cara kedua pula adalah dengan mendaftar keahlian secara PERCUMA. Syaratnya dengan membuat pembelian sebanyak Rm630 (200uv point) ATAU..

Anda juga boleh mendapat keahlian secara PERCUMA dengan pembelian 2 botol Vivix. ATAU..

Anda boleh mendapat keahlian secara PERCUMA dengan pembelian 3 kotak Collagen Powder.

 

Jimat Daftar Ahli Shaklee

Jimat Daftar Ahli Shaklee

 

 

Apakah Keistimewaan Menjadi Ahli Shaklee Bersama Kami?

  • Bimbingan mengenai produk dan cara pemakanan yang betul akan diberikan.
  • Bagi yang ingin berniaga, anda akan dimasukkan ke group rahsia kami. Dalam group kami anda akan mendapat akses kepada pelbagai teknik pemasaran blog dan facebook. Bimbingan akan diberikan secara berterusan.
  • Jadi pilihlah kumpulan yang tepat untuk menjamin kejayaan anda dalam bisnes ini.
Borang Untuk Daftar Jadi Ahli Shaklee

Borang Untuk Daftar Jadi Ahli Shaklee

Dulu kalau nak daftar ahli Shaklee guna borang, tapi sekarang tak pakai dah borang-borang. Sekarang ni dah advance sikit..nak daftar ahli Shaklee ONLINE saja dan SUBMIT. Mudah, cepat dan tuntas.. :)

 

 

Daftar Ahli Shaklee Bersama Saya

Daftar Ahli Shaklee – Saya Bantu Anda

 

 

.

Untuk pertanyaan anda boleh hubungi saya:

Ayu_Rahayu

Sms/WhatsApp: 013 205 0607

FB fanpage: Vitamin4u

Email: ayusabrina@gmail.com

 

Kelebihan Ahli Shaklee Dan Daftar Menjadi Ahli Shaklee

 

Kelebihan Ahli Shaklee Dan Daftar Menjadi Ahli Shaklee

 

Bila dah ramai yang bertanya pada saya tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee, jadi saya pun nak kongsilah pada semua sekali ya. Biar ramai orang akan tahu sebenarnya untuk menjadi ahli Shaklee atau memulakan perniagaan dengan Shaklee ini mudah sahaja.

 

 

Daftar Ahli Shaklee

Daftar Ahli Shaklee – Saya Bantu Uruskan Untuk Anda :)

 

FAQ tentang menjadi ahli Shaklee:

 

Bagaimana ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee/pengedar Shaklee?

Mudah sahaja. Anda hanya perlu mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670) untuk mendapat keahlian secara PERCUMA.

Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 915071 sebagai sponsor.

 

Berapa yuran pendaftaran keahlian Shaklee?

Yuran pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya.

 

Perlu maintain point ke untuk kekal keahlian?

Sekiranya anda cuma ambil produk untuk kegunaan sendiri atau makan sendiri, anda tidak perlu maintain points pun, cuma melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tetapi kalau hanya untuk makan sendiri atau kongsi dengan saudara-mara, anda tidak perlu risau fikir nak maintain-maintain points atau nak fikir buat pembelian paling minimum.

 

Wajib ke buat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tidak wajib pun buat pembelian setiap bulan dan keahlian anda akan kekal seumur hidup.

 

Apa yang diperlukan sekiranya saya ingin daftar ahli Shaklee sendiri di branch?

Anda hanya perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Anda boleh hubungi saya, pengedar sah Shaklee dengan nombor ID 915071 sekiranya anda berhasrat atau berminat untuk bersama-sama dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee.

 

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?

Anda akan dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Dengan menjadi ahli di bawah saya (915071), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

Saya mengucapkan Selamat datang kepada ahli-ahli Shaklee yang baru sahaja mendaftar di bawah naungan dan bimbingan VITAMIN4U. Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, anda boleh terus SMS/Whatsapp saya di no 013 205 0607 untuk maklumat lanjut.

 

Sebenarnya, nak menjadi ahli Shaklee tak adalah susah mana pun. Anda hanya perlu daftar dan gunakan produknya serta kumpul points. Bila anda dapat points, points boleh ditukar kepada cash.

 

 

Ahli Shaklee_1

Ahli Shaklee_1

Ahli Shaklee_2

Ahli Shaklee_2

Ahli Shaklee_3

Ahli Shaklee_3

 

 

Ayu_Rahayu

Sms/WhatsApp: 013 205 0607

FB fanpage: Vitamin4u

Email: ayusabrina@gmail.com

 

 

Daftar Ahli Shaklee

Anda Ingin Menjadi Pengedar Shaklee Yang Berjaya?

Jika YA, Pilihan Anda Memang Tepat! Daftar Ahli Shaklee sekarang.

Selamat datang kepada yang ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee, kami sangat mengalu-alukan pada yang ingin mendaftar ahli Shaklee. Banyak kelebihan-kelebihan yang anda akan perolehi jika mendaftar sebagai ahli Shaklee. Diantaranya:

  • Anda akan dapat membeli semua produk Shaklee dengan harga yang lebih rendah, iaitu potongan sehingga 21%.
  • Anda akan berjaya memperoleh pendapatan 3/4/5 angka adalah kepakaran didalam group kami!! TERBUKTI..

Mari jana pendapatan anda bersama Shaklee sekarang..!!!!

 

Apakah Peluang Atau Tawaran Yang Shaklee Berikan Jika Anda Daftar Ahli Shaklee?

tawaran shaklee

tawaran shaklee

Program Ganjaran Tunai

Anda akan berpeluang atau layak menerima bonus ganjaran tunai daripada Shaklee jika pembelian anda melebihi 150uv hanya setiap bulan. Hanya dengan daftar ahli Shaklee anda boleh menerima bonus!!

Program Kereta
Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.
Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum. Hanya daftar ahli Shaklee anda juga layak untuk perolehi program kereta pilihan anda!!
Program Konvensyen/ Insentif
Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun. Jom!! Daftar ahli Shaklee sekarang!! :)
Apakah kelebihan daftar ahli Shaklee dengan saya?
Anda akan mendapat bimbingan intensif yang disediakan secara ONLINE di Facebook, group EXCLUSIVE hanya pengedar sah yang berdaftar bersama kami sahaja yang layak menyertai dan mendapatkan RAHSIA GEMPAR KEJAYAAN  kami yang tidak terdapat di mana pun..
Bagaimana untuk daftar ahli Shaklee? 

Daftarkan keahlian Shaklee anda bersama saya hanya dengan harga RM75 atau dengan hanya keahlian percuma melalui pembelian produk Shaklee 200points (lebih kurang RM650 untuk semenanjung dan RM850 untuk Sabah/Sarawak). Dan sekaligus anda boleh menikmati pelbagai ganjaran menarik.

1. Daftar ahli Shaklee untuk pengambilan diri sendiri, Tips:

  • Anda beli produk, kumpul points dan akan menerima cashback.
  • Anda beli produk kongsi dengan rakan-rakan dan ahli keluarga.
  • Anda beli produk untuk membantu orang lain kelihatan cantik malah perolehi kesihatan yang maksimum. Pasti orang itu akan amat berpuas hati. Amat mudah.

2. Jana pendapatan hanya dari rumah:

  • Mendapat bimbingan dan sokongan yang berterusan.
  • Terdapat tutorial dan coaching secara online
  • Membuat kelas-kelas yang boleh diuruskan dirumah anda sendiri
  • Berpeluang untuk mempelajari ilmu-ilmu bisnes internet, pemasaran FB, teknik-teknik perniagaan internet terkini, dan banyak lagi.

 

daftar ahli shaklee, cara mudah daftar shaklee

 

Soalan Lazim yang sering kali kami ditanya..?

Yuran keahlian Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk yuran keahlian sebanyak RM75 seumur hidup ataupun membuat pembelian melebihi 200points (dalam linkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma.

 

Tak perlu maintain point dalam shaklee?

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tidak perlu kekalkan points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu.

 

Tak wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu kekalkan point atau ada pembelian setiap bulan.

 

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya (915071) sekiranya anda berhasrat untuk bersama-sama dengan kami didalam bisnes Shaklee sendiri – online or offline.

 

Bagaimana sekiranya saya berminat hendak menjadi ahli Shaklee untuk bisnes, tetapi saya tidak tahu/tiada asas dalam bisnes?

Jika anda membuat keputusan untuk berbisnes bersama kami, anda tidak perlu risau kerana kami ada menyediakan group coaching khas, secara dalam talian sahaja. Tidak perlu tinggalkan pasangan atau anak-anak. Kami sendiri akan memberikan bimbingan dengan percuma.

 

Kalau nak mulakan bisnes Shaklee ini, perlu modal atau buat pinjaman ke?

Ini keistimewaan menjadi keluarga Shaklee. Tidak perlu modal yang besar atau pun membuat pinjaman semata-mata mahu memulakan perniagaan. Ya, memang betul tiada modal yang diperlukan. MODAL ANDA HANYALAH SEMANGAT DAN KEINGINAN YANG KUAT UNTUK BERJAYA.

 

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?

  • Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri. Dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk tunai tanpa perlu ada downline.
  • Jika berminat untu berbisnes, ada kelas tertutup disediakan oleh Masters di dalam kumpulan kami (Group Online Shaklee).
  • Shaklee menawarkan 3C iaitu 3C iaitu Cash (wang tunai), Car (bonus kereta) dan Convention (local dan international – Umrah bagi Muslim).

 

Pilihan ditangan anda dan lakukan pilihan yang tepat. Sertai kami sekarang! Jadi bagi yang berminat boleh sms/whatsapp saya di no 013 205 0607/Ayu atau email ayusabrina@gmail.com atau layari FB saya Rahayu Abd Ghapal untuk ingin mengetahui keterangan lebih lanjut..  :)

 

Daftar ahli Shaklee

Daftar ahli Shaklee, Sangat Mudah