Set Kesuburan Shaklee Membantu Untuk Hamil

 

Set Kesuburan Shaklee set untuk hamil

Pasangan suami isteri yang sudah berumah tangga mengimpikan cahaya mata tetapi belum di kurniakan zuriat. Bagi pasangan yang belum di kurniakan cahaya mata boleh mengambil set kesuburan shaklee. Ini adalah salah satu iktiar yang boleh anda lakukan di samping memohon kepadaNya agar di berkati apa yang anda usahakan.

Sudah semestinyanya kehadiran cahaya mata pasti menyerikan lagi alam rumah tangga. Dengan tangis dan tawa mereka menjadi penawar di kala duka dan gembira. Sesungguhnya hubungan antara suami isteri menjadi semakin erat dengan kehadiran yang tersayang.

Bagi yang masih belum dikurniakan anak, janganlah bersedih kerana mungkin ini adalah dugaan sementara. Teruskan berdoa supaya pasangan anda cepat hamil terutama suami yang perlu menjadi sumber kekuatan kepada isteri mereka. Adakalanya hati mereka terusik dengan pertanyaan orang sekeliling atau saudara mara yang sibuk bertanya perkara tersebut. Tidakkah mereka memahami anda juga mengimpikan kehadiran seorang anak namun belum ada rezeki lagi. Bersabar..

Salah satu punca tidak berjaya hamil

“Saya ada masalah period tidak teratur, setelah mencuba GLA complex, Alhamdulillah, kitaran haid ok dan berjaya hamil” – Luahan gembira salah seorang pengguna GLA Complex

set kesuburan shaklee

set kesuburan shaklee

 

Berikut adalah antara Vitamin TERPENTING (Set Bajet) dalam SET KESUBURAN Shaklee :

Untuk Isteri :

GLA

  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan – for those trying to conceive baby!
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid) – abdominal pain, breast pain
  • Membantu menghasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti.

B-COMPLEX

  • Pengambilan B-complex amatlah di sarankan bagi mengelakkan anemia yang boleh menyebabkan masalah kesuburan serta mengurangkan risiko kecacatan janin dan kecacatan tiub neural.

 

Untuk suami :

VITA E COMPLEX 

  • Mencegah masalah kelenjar prostat.
  • Meningkatkan kuantiti sperma pada lelaki.
  • Mengurangkan risiko kecacatan pada bayi.

ZINC COMPLEX

  • Menjaga fungsi organ seksual.
  • Menjaga penghasilan hormon testosterone.
  • Meningkatkan bilangan sperma.
  • Meningkatakn pergerakan sperma. 

 

set kesuburan shaklee

TESTIMONI set kesuburan shaklee

 

set kesuburan shaklee

TESTIMONI set kesuburan shaklee

 

Dapatkan segera bagi pasangan suami isteri, jangan ditunggu, bertindak sekarang :)

 

With Love :)

Rahayu Abd Ghapal | SID: 915071
SMS/WhatsApp: 013 205 0607 – Ayu
FB: Rahayu Abd Ghapal
Kedai Shaklee saya [FB]: vitamin4u
email: ayusabrina@gmail.com

 

 

Set Kanak-Kanak Shaklee Untuk Sihat Dan Bijak

 

Ingin Melihat Anak-anak Sihat, Ceria Dan Bijak

Semua ibu dan bapa ingin melihat anak-anak membesar dengan sihat dan bijak bukan? Dengan mengambil Set Kanak-Kanak Shaklee ini, apa yang anda inginkan akan menjadi kenyataan iaitu sihat, kuat dan bijak. Bukan itu sahaja, anak anda juga akan jarang sakit, selera makan bertambah dan tidak sembelit. Malah tumpuan anak pada pelajaran semakin tajam. Maksudnya kalau ajar anak apa-apa pasti akan cepat ingat. Disini Set Kanak-kanak Shaklee adalah Shaklee Mealshakes dan juga Shaklee Omega Guard.

 

Set Kanak-kanak Shaklee ialah:

  • Mealshakes
  • Omega Guard

set kanak-kanak shaklee

set kanak-kanak shaklee, anak-anak sihat dan bijak :)

 

 

SHAKLEE MEALSHAKES menjadi pilihan ibu bapa, kerana ia:

  • Membantu pembesaran dan pembinaan tulang, kuku, otak si anak
  • Memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
  • Meningkatkan selera makan anak
  • Mengurangkan ekzema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
  • Jika anak yang kerap demam selalunya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa

SHAKLEE OMEGA GUARD menjadi pilihan ibu bapa, kerana ia:

  • Mengatasi masalah asma, batuk dan selsema
  • Meningkatkan daya tumpuan dalam pembelajaran
  • Penting bagi perkembangan dan fungsi otak
  • Sistem imunisasi
  • Menapis segala virus dan bacteria daripada badan
  • Kanak-kanak yang mengambil Omega-3 sejak kecil dapat mengurangkan jangkitan pernafasan

Siapa yang perlukan MEALSHAKES dan OMEGA GUARD?

  • Kanak-kanak MUDA SELESEMA, DEMAM, BATUK, ASTHMA
  • Kanak-kanak yang KURANG SELERA MAKAN
  • Kanak-kanak PICKY EATER
  • Kanak-kanak SEMBELIT
  • Kanak-kanak OBESITI
  • Kanak-kanak SENTIASA MENGANTUK DI DALAM KELAS dan KURANG FOKUS

 

Mengapa Mealshakes Shaklee baik untuk si manja anda?

  • mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk bina tulang dan sel-sel dalam proses membesar
  • lengkap dengan 24 jenis vitamin dan mineral
  • kaya dengan serat larut yang membantu menyingkirkan lemak berlebihan daripada kolon dan perut
  • minuman multivitamin perasa vanilla yang lengkap tanpa pewarna dan gula tiruan
  • kaya dengan protein yang membantu menyihatkan sel-sel
  • mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium sebagai anti-oksidan
  • mengandungi lengkap vitamin B-complex, besi, untuk membentuk sel darah merah yang sihat

 

Bagi ibu bapa yang sangat mementingkan kesihatan anak-anak sudah semestinya membuat pilihan terbaik. Tiada yang lebih bahagia selain anugerah kesihatan yang berpanjangan untuk anak-anak tersayang.

Dapatkan segera untuk anak-anak anda :)

 

 

With Love :)
SMS/WhatsApp: 013 205 0607 – Ayusabrina
FB: Rahayu Abd Ghapal
Kedai Shaklee saya: vitamin4u
email: ayusabrina@gmail.com

 

 

Penapis Air Shaklee Get Clean Water Pitcher

 

PENAPIS AIR SHAKLEE GET CLEAN WATER

Tidakkah anda tahu? Air paip yang mengandungi klorin jika dimasak, kebanyakan kuman dan bakteria akan mati. Tetapi, ia tidak menghilangkan bahan kimia dan logam berbahaya yang terkandung di dalam air tersebut. Malah, air berklorin yang dipanaskan akan menghasilkan sebatian yang karsinogenik yang boleh menyebabkan kanser. Mungkin ini adalah salah satu penyebab kenapa orang zaman  sekarang lebih mudah terkena kanser berbanding orang zaman dahulu. Hanya dengan Shaklee Get Clean Water Pitcher dapat membantu.

Dalam badan kita terdapat 2 jenis penapis bahan cemar yang tidak boleh ditukar ganti. Ia adalah hati dan buah pinggang. Kalau rosak nak di ganti memerlukan wang yang banyak dan prosesnya sangat menyakitkan. Kalau malas nak ambil tahu, sila lah ambil tahu pada orang-orang yang kita sayangi. Ambil tahu apa yang kita masukkan dalam badan kita.

Penapis Air Shaklee Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Penapis Air Shaklee Get Clean Water Pitcher menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Penapis Air Shaklee Get Clean Water Pitcher merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok karbon yang boleh di isi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan. Air yang lebih bersih dan sihat atau pun bumi yang lebih bersih dah sihat. Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya.

 

Shaklee Get Clean Water Pitcher

Shaklee Get Clean Water Pitcher, Penapis Air Shaklee

 

Penapis Air Shaklee Get Clean Water Pitcher Tiada Tandingan

  1. Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat.
  2. Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin.
  3. Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
  4. Sistem Penuras Jag Air berblok Karbon Isian Semula yang pertama.

Kenapa Anda Perlu Memilih Penapis Air Shaklee Ini?

  • Hanya beberapa sen bagi seliter air.
  • Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak.
  • Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras tidak memerlukan kuasa elektrik.
  • Ringan dan mudah dibawa.
  • Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak.

 

Shaklee Get Clean Water Pitcher

Shaklee Get Clean Water Pitcher, Penapis Air Shaklee, Air Bersih untuk di minum

 

Keistimewaan Produk Shaklee

SELAMAT: Menyingkirkan kandungan plumbum dan banyak bendasing lain.
Penapis Air Shaklee Get Clean Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga di iktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

Menjimatkan Kos

Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Penapis Air Shaklee Get Clean Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

Lebih banyak air bersih pada setiap masa

Penapis Air Shaklee Get Clean Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

Memelihara alam sekitar

Penapis Air Shaklee Get Clean Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

********************************************************************
Dapatkan produk set Shaklee ini dari saya,
SMS/WhatsApp: 013 205 0607 – AyuSabrina
FB: Rahayu Abd Ghapal
Kedai Shaklee saya: vitamin4u
email: ayusabrina@gmail.com

 

 

Set Penyusuan Shaklee Boleh Tambahkan Susu Badan

Makin popular Set Penyusuan Shaklee sekarang ini, dah masuk ke dalam list MUST HAVE ITEM bagi ibu-ibu yang baru melahirkan dan mahu menyusukan anak. Pelbagai Set Penyusuan Shaklee yang ditawarkan, semuanya bergantung pada poket-poket ibu sendiri. Bukan sahaja ‘breast’ penuh dengan susu hingga memancut-mancut, malahan susu akan menjadi lebih pekat kerana penuh dengan khasiat dan vitamin. Lagi yang menariknya tentang set yang POPULAR ini ibu sendiri menjadi lebih sihat dan bertenaga. Tiada masalah sakit badan untuk bangun berkali-kali menyusukan anak, mengepam di tempat kerja juga melaksanakan tanggungjawab sebagai ibu dan isteri.

Alhamdulillah, dengan Set Penyusuan Shaklee kerja menyusukan anak, mengepam susu dan membuat kerja rumah menjadi ‘SENANG’. Dalam diam-diam makin ramai ibu yang telah percaya akan kehebatan Set Penyusuan Shaklee ini. Takkan tengok aje ibu-ibu lain berjaya menyusukan anak, kita sendiri pun mestilah mahu menyusukan anak kan, jika boleh hingga usia 2 tahun.
Jangan risau, usah runsing, Set Penyusuan Shaklee tidak lah mahal sangat sehingga pokai duit bulanan. Memperkenalkan Set Penyusuan Shaklee Paling Super Bajet, gabungan Energizing Soy Protein(ESP) dan juga Alfafa mampu membuat ibu senyum sentiasa. Macam mana tak senyum meleret, bila susu yang biasa 3oz menjadi 5oz hingga 8oz sekali pam dan ada yang lebih dari 8oz. Juga ibu menjadi lebih bertenaga.
set penyusuan shaklee

set penyusuan shaklee

Set Penyusuan Shaklee Super Bajet Yang Dicadangkan

Sebenarnya ESP dan Alfalfa bukan sahaja dapat memudahkan ibu terus menyusukan anak walaupun bekerja. Ianya lebih dari itu, jom tengok kelebihan masing-masing:

Kelebihan ESP:
  1. Kulit semakin cantik, gebu, halus dan berseri
  2. Parut di muka jadi pudar
  3. Tenaga berpanjangan dari pagi ke malam
  4. Kurang letih
  5. Memberi rasa kenyang yang agak lama, sesuai bagi ibu yang nak menghilang berat badan
  6. Sistem perlindungan badan semakin bagus
  7. Mengawal paras kolestrol
  8. Menyokong kesihatan jantung dan prostat
  9. Penyerapan vitamin lain lebih baik dengan ESP
  10. Mengurangkan alergik
Kelebihan Alfalfa:
  1. Sistem penghadaman lebih baik
  2. Mengawal kolestrol dalam darah
  3. Membuang toksik dalam badan
  4. Mengurangkan masalah gastrik
  5. Membantu merawat keputihan
  6. Mengelakkan bau badan (tak payah beli deodorant)
  7. Mengurangkan asthma
  8. Memberi kesan ‘Kacip Fatimah’
  9. Meningkatkan kesuburan
  10. Juga, hubungan suami isteri menjadi lebih SUPER DUPER POWER!
Mesti hati tertawan kan? Tidak perlu fikir banyak lagi, inilah Set Penyusuan Shaklee Paling HOT. Dapatkan harga yang super bajet dengan kebaikan yang bermacam-macam.  JOM dapatkan segera.. :)

**\(^_^)/**

—————————————————————————–

Dapatkan produk set Shaklee ini dari saya,
SMS/WhatsApp: 013 205 0607 – AyuSabrina
FB: Rahayu Abd Ghapal
Kedai Shaklee saya: vitamin4u
email: ayusabrina@gmail.com

—————————————————————————–

 

Set Kurus Shaklee Sangat Berkesan Untuk Turunkan Berat Badan

Set Kurus Shaklee Sangat Berkesan Untuk Turunkan Berat Badan

Banyak sekali produk yang berada di pasaran menyukarkan anda untuk membuat pilihan yang tepat. Disini ingin saya perkenalkan Set Kurus Shaklee pasti dapat membantu anda menurunkan masalah berat badan dengan selamat. Sudah semestinya anda ingin produk yang mempunyai kelulusan KKM untuk memastikan keselamatannya. Adalah amat penting satu-satu produk itu mempunyai sijil halal untuk anda menggunakannya dengan yakin tanpa ragu-ragu atau was-was.

Set Kurus Shaklee Tiada Tandingan

Untuk pengetahuan anda produk set kurus ini sudah berpuluh-puluh tahun berada di pasaran. Sebab itu jika anda mencari dan melihat akan terdapat begitu banyak sekali testimoni produk Shaklee yang memaparkan kesan positif dalam menyelesaikan masalah sama seperti anda.

Kepada anda semua, kita tidak perlu menyeksa diri jika ada cara yang membolehkan tubuh badan menjadi lebih langsing semulajadi. Mengapa perlu seksa diri? Adakah anda pernah mencuba diet yang secara ekstrem untuk cuba menjadi kurus? Tetapi malangnya anda berasa ketar dan sangat lemah kerana tidak makan sepanjang hari.

Sudah semestinya anda ingin memiliki tubuh badan yang langsing, itu adalah menjadi idaman setiap orang. Dengan bentuk badan yang langsing membolehkan anda bebas mencuba apa sahaja pakaian yang cantik-cantik dan beraneka corak serta warna-warni. Bukan setakat itu sahaja, malah self confident dalam diri anda juga pasti meningkat. Saya pasti, terasa sakitnya hati bila dengar ada orang asyik mengata anda di belakang.

 

set kurus shaklee

Dari besar menjadi kecil, jom kurus

 

Kebaikan atau Kelebihan Set Kurus Shaklee

  • Membantu dalam mengatasi masalah berat badan berlebihan
  • Membekalkan protein agar kekal aktif untuk melakukan aktiviti seharian untuk mereka yang berdiet
  • Membina otot badan agar kulit tidak menggeleber selepas badan menjadi langsing
  • Memecah dan membakar lemak
  • Menyingkirkan toksin yang menghalang badan dari menyerap nutrien dari makanan yang diambil
  • Anda akan berasa kenyang yang menyebabkan anda tidak makan secara banyak
  • Mengurangkan paras kolesterol dalam badan yang menjadi punca kepada serangan jantung
  • Membuang kolesterol di dalam badan yang berlebihan

 

 

set kurus shaklee

Set Kurus Shaklee

 

Di dalam set kurus Shaklee ini secara asasnya bertindak dalam 3 cara untuk menurunkan berat badan. Iaitu:

 

Detox – Alfalfa atau Herb Lax

Merangsang proses pencernaan agar menyingkirkan toksin yang terkumpul dalam badan. Melegakan sembelit kerana herb lax juga merupakan pelembut najis.Tidak sesuai untuk ibu yang menyusukan anak untuk mengelakkan bayi dari cirit birit.

 

Membakar – Lecithin atau Omega Guard

Menyingkirkan lemak dari makanan yang kita ambil dengan memecah dan menyingkirkan lemak tersebut.Membersihkan salur darah dari lemak dan kolestrol yang melekat di saluran darah.

 

Membina – Cinch Shake Mix atau ESP Protein 

Mengelakkan kulit dari menggeleber dan membekalkan protein dalam badan. Membina otot supaya bentuk badan anda menjadi cantik dan menawan

 

Tips Untuk Langsing

Pastikan anda konsisten dalam mendapatkan bentuk badan yang langsing. Selain itu anda juga disarankan mengambil air minuman dalam kuantiti yang banyak iaitu 3 liter sepanjang hari. Air ini bertindak sebagai pelincir semulajadi dalam badan kita. Kekurangan air boleh menyebabkan tubuh anda mengalami dehidrasi yang tidak bagus untuk kesihatan diri anda. Ini amat penting..selamat mencuba.

 

Dapatkan produk set Shaklee ini dari saya,
SMS/WhatsApp: 013 205 0607 – Ayu
FB: Rahayu Abd Ghapal
email: ayusabrina@gmail.com

 

 

 

Kebaikan Nutriferon Shaklee Untuk Tingkatkan Sistem Imunisasi Tubuh Anda

Nutriferon Shaklee

Nutriferon Shaklee

Nutriferon Shaklee

Bila bercakap tentang Nutriferon Shaklee, mesti kita terus ingat Nutriferon ini sangat bagus bila demam, selsema, batuk, untuk resdung kan? Tetapi sebenarnya ada BANYAK LAGI faedah Nutriferon ini.

Faedah utama:

  • Ia menguatkan sistem imunisasi pada tubuh badan dalam masa 3 hari – ia adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. Kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu untuk merangsang dan meningkatkan keseluruhan sistem imunisasi pada tubuh badan dengan menghubungi pembunuh semulajadi dalam badan untuk tindakan. T-sel, B-sel, dan macrophage.
  • Nutriferon Shaklee melawan kanser dan tumor – interferon semulajadi mengandungi polisakarida aktif yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin untuk melawan tumor dan sel-sel kanser. Ia juga boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi.
  • Nutriferon Shaklee melindungi terhadap influenza – ia mengimbangi reponses imun alahan alam sekitar dan pencemaran udara, berkesan melindungi kemudaratan oleh pelbagai virus, mikrob, yang termasuk demam, selsema, alahan, keradangan dan influenza.
  • Nutriferon Shaklee meringankan tekanan dan kelesuan – ia amat membantu mengatasi kelesuan yang disebabkan oleh kebimbangan, tekanan, keletihan, dan gaya hidup aktif.
  • Nutriferon Shaklee melambatkan kelewatan penuaan – formula unik Nutriferon merangsang pengeluaran macrophage dalam usaha untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman pesat. Oleh itu, sel-sel menjadi lebih sihat.
  • Nutriferon Shaklee mengurangkan jangkitan pesakit Hepatitis B & C – keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus boleh mengurangkan jangkitan dan mengurangkan sebarang ketidakselesaan, misalnya, kembung, mual, dan lain-lain muntah pesakit Hepatitis B dan C.
  • Nutriferon Shaklee meningkatkan menopaus – Membantu masalah yang timbul kerana menopaus seperti darah tinggi, kolestrol tinggi, peredaran darah dan pelbagai masalah lain.
  • Nutriferon Shaklee membantu masalah PMS – Terbukti secara klinikal untuk meningkatkan gejala-gejala yang disebabkan oleh ketidakseimbangan endokrin sistem iaitu menstrual cramps, sakit-sakit belakang, tender breasts, jerawat, keresahan, masalah tidak dapat tidur dan mood swing.

 

**Anda ada sebarang pertanyaan?

Jika anda ingin bertanya boleh menghubungi kami di ayusabrina@gmail.com atau SMS/WhatsApp ke 013 205 0607 (Ayu) untuk mengetahui lebih lanjut. Anda juga boleh like FB kami di Vitamin4u untuk mengetahui bermacam-macam tips kesihatan, kecantikan, penyusuan yang terkini dan pelbagai lagi. Jom! like kami dan PM kami disana pun boleh.

Daftar Ahli Shaklee

Anda Ingin Menjadi Pengedar Shaklee Yang Berjaya?

Jika YA, Pilihan Anda Memang Tepat! Daftar Ahli Shaklee sekarang.

Selamat datang kepada yang ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee, kami sangat mengalu-alukan pada yang ingin mendaftar ahli Shaklee. Banyak kelebihan-kelebihan yang anda akan perolehi jika mendaftar sebagai ahli Shaklee. Diantaranya:

  • Anda akan dapat membeli semua produk Shaklee dengan harga yang lebih rendah, iaitu potongan sehingga 21%.
  • Anda akan berjaya memperoleh pendapatan 3/4/5 angka adalah kepakaran didalam group kami!! TERBUKTI..

Mari jana pendapatan anda bersama Shaklee sekarang..!!!!

 

Apakah Peluang Atau Tawaran Yang Shaklee Berikan Jika Anda Daftar Ahli Shaklee?

tawaran shaklee

tawaran shaklee

Program Ganjaran Tunai

Anda akan berpeluang atau layak menerima bonus ganjaran tunai daripada Shaklee jika pembelian anda melebihi 150uv hanya setiap bulan. Hanya dengan daftar ahli Shaklee anda boleh menerima bonus!!

Program Kereta
Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.
Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum. Hanya daftar ahli Shaklee anda juga layak untuk perolehi program kereta pilihan anda!!
Program Konvensyen/ Insentif
Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun. Jom!! Daftar ahli Shaklee sekarang!! :)
Apakah kelebihan daftar ahli Shaklee dengan saya?
Anda akan mendapat bimbingan intensif yang disediakan secara ONLINE di Facebook, group EXCLUSIVE hanya pengedar sah yang berdaftar bersama kami sahaja yang layak menyertai dan mendapatkan RAHSIA GEMPAR KEJAYAAN  kami yang tidak terdapat di mana pun..
Bagaimana untuk daftar ahli Shaklee? 

Daftarkan keahlian Shaklee anda bersama saya hanya dengan harga RM75 atau dengan hanya keahlian percuma melalui pembelian produk Shaklee 200points (lebih kurang RM650 untuk semenanjung dan RM850 untuk Sabah/Sarawak). Dan sekaligus anda boleh menikmati pelbagai ganjaran menarik.

1. Daftar ahli Shaklee untuk pengambilan diri sendiri, Tips:

  • Anda beli produk, kumpul points dan akan menerima cashback.
  • Anda beli produk kongsi dengan rakan-rakan dan ahli keluarga.
  • Anda beli produk untuk membantu orang lain kelihatan cantik malah perolehi kesihatan yang maksimum. Pasti orang itu akan amat berpuas hati. Amat mudah.

2. Jana pendapatan hanya dari rumah:

  • Mendapat bimbingan dan sokongan yang berterusan.
  • Terdapat tutorial dan coaching secara online
  • Membuat kelas-kelas yang boleh diuruskan dirumah anda sendiri
  • Berpeluang untuk mempelajari ilmu-ilmu bisnes internet, pemasaran FB, teknik-teknik perniagaan internet terkini, dan banyak lagi.

 

daftar ahli shaklee, cara mudah daftar shaklee

 

Soalan Lazim yang sering kali kami ditanya..?

Yuran keahlian Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk yuran keahlian sebanyak RM75 seumur hidup ataupun membuat pembelian melebihi 200points (dalam linkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma.

 

Tak perlu maintain point dalam shaklee?

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tidak perlu kekalkan points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu.

 

Tak wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu kekalkan point atau ada pembelian setiap bulan.

 

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya (915071) sekiranya anda berhasrat untuk bersama-sama dengan kami didalam bisnes Shaklee sendiri – online or offline.

 

Bagaimana sekiranya saya berminat hendak menjadi ahli Shaklee untuk bisnes, tetapi saya tidak tahu/tiada asas dalam bisnes?

Jika anda membuat keputusan untuk berbisnes bersama kami, anda tidak perlu risau kerana kami ada menyediakan group coaching khas, secara dalam talian sahaja. Tidak perlu tinggalkan pasangan atau anak-anak. Kami sendiri akan memberikan bimbingan dengan percuma.

 

Kalau nak mulakan bisnes Shaklee ini, perlu modal atau buat pinjaman ke?

Ini keistimewaan menjadi keluarga Shaklee. Tidak perlu modal yang besar atau pun membuat pinjaman semata-mata mahu memulakan perniagaan. Ya, memang betul tiada modal yang diperlukan. MODAL ANDA HANYALAH SEMANGAT DAN KEINGINAN YANG KUAT UNTUK BERJAYA.

 

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?

  • Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri. Dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk tunai tanpa perlu ada downline.
  • Jika berminat untu berbisnes, ada kelas tertutup disediakan oleh Masters di dalam kumpulan kami (Group Online Shaklee).
  • Shaklee menawarkan 3C iaitu 3C iaitu Cash (wang tunai), Car (bonus kereta) dan Convention (local dan international – Umrah bagi Muslim).

 

Pilihan ditangan anda dan lakukan pilihan yang tepat. Sertai kami sekarang! Jadi bagi yang berminat boleh sms/whatsapp saya di no 013 205 0607/Ayu atau email ayusabrina@gmail.com atau layari FB saya Rahayu Abd Ghapal untuk ingin mengetahui keterangan lebih lanjut..  :)

 

Daftar ahli Shaklee

Daftar ahli Shaklee, Sangat Mudah